Boka bord

Veckans lunchmeny

Gruppbokning

Tel: 08-756 32 20 
info@restaurangpont.se


ÖPPETTIDER

Lunch vardagar 11:00 - 14:00
Brunch Söndagar 11:30 - 16:00 
Middag/A la Carte:
Tisdag - Fredag 15:00-22:00
Lördagar 12:00 - 22:00


Restaurang Pont - Hägernäs Strand, Catalinatorget 19, 183 68 Täby.

Navigera hit med Google

FÖRRÄTT/STARTER

CHARKUTERI BRICKA 245
BLANDAD CHARK, OST, OLIVER & WHISKEY HONUNG
Charcuterie tray, cheese, olives & whiskey honey

HUMMERSOPPA 149
Lobster soup

LÖJROMSTOAST  289
SMÖRSTEKT BRÖD, CREME FRAICHE, RÖDLÖK & CITRON
Toasted bread with whitefish roe, creme fraiche, red onion & lemon

FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289
KAPRIS, RÖDLÖK, PEPPARROT & ÄGGULA. HEL MED POMMES.
Steak Tartar with capers, red onion, horseradish, egg yolk. 
Big version comes with french fries.

TOAST SKAGEN  HALV 195 / HEL 295
LÖJROM, CITRON & DILL
Mix of prawns, majonnaise, lemon, dill served with a toasted bread

HUVUDRÄTT / MAIN COURSE

FISK & SKALDJURSGRYTA  289
LAX, TORSK, BLÅMUSSLOR, SCAMPI, RÄKOR & KRUTONGER
 Fish & shellfish stew served with croutons

FISH AND CHIPS  279
FÄRSK TORSKFILÉ MED PICKLADE GRÖNSAKER & REMOULADSÅS
Fresh cod fillet with pickled vegetables & remoulade sauce

PONTS BURGARE  225
MED OST & BACON. SERVERAS MED POMMES & CHILI AIOLI
Burger with bacon & cheese, french fries & aioli

MOULES FRITES  269
BLÅMUSSLOR, VITLÖK, VITT VIN, GRÄDDE, POMMES, CHILIAIOLI
Mussels, garlic, white wine, cream, fries, chiliaioli

BIFF MINUTE 295
BLACK ANGUS, URUGUAY. POMMES, BEARNAISE & TOMATSALLAD
Steak Minute, french fries, bearnaise sauce & tomatoe salad

ANKA À L'ORANGE  319
POTATISKROKETTER, APELSINSÅS, HARICOTS VERTS
Potatoe Croquettes, orange sauce, haricots verts

SMÖRSTEKT MARULK  369
PURJOLÖKSPURÉ, OSTRONSKIVLING, TRYFFEL & GRÖNPEPPARSÅS
Leek purée, oyster mushroom, truffle & green pepper sauce

PANKOFRITERAD CHÈVRE  219
FRÄSTA PRIMÖRER, HONUNG & VALNÖTTER
Fried breaded Chevré cheese with vegetables, walnuts & honey

OXFILEPASTA  255
PURJOLÖK & PORTABELLO I KRÄMIG TRYFFELSÅS
Pasta with Beef fillet, Leeks & Portabello in creamy truffle sauce

VECKANS VEGETARISKA  195
New vegetarian dish every week

CEASAR SALLAD  215
KYCKLING, BACON, KRUTONGER & PARMESAN

RÄKSALLAD  245
MED AVOKADO, ÄGG & CHILIAIOLI


DESSERT

CREME BRULEE  115
KOLA & CHOKLADPAJ 105
COGNAC KRÄM
VANILJGLASS  79
BELGISK CHOCKLADGLASS  89
DAGENS SORBET  89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL  55
CANDERADE NÖTTER, HAVSSALT, BÄR
KTC KAFFE, TRYFFEL, COGNAC 165