Boka bord

Veckans lunchmeny

Gruppbokning

Tel: 08-756 32 20 
info@restaurangpont.se


MIDSOMMARAFTON & MIDSOMMARDAGEN STÄNGT

Måndag - Fredag 11:00 - 22:00
Lördag 12:00 - 22:00
Söndag 11:30 - 21:30

Lunch vardagar 11:00 - 14:00

Middag/A la Carte:

Måndag - Fredag 15:00-22:00
Lördagar 12:00 - 22:00
Söndagar 17:00 - 22:00

Brunchbuffe Söndagar 11:30 - 16:00


Restaurang Pont - Hägernäs Strand, Catalinatorget 19, 183 68 Täby.

Navigera hit med Google

 

Ladda ned PONTS A LA CARTE

APTITRETARE / SNACKS

PIMENTOS DE PADRON 85
MARINERADE OLIVER  69
NÄVE RÄKOR m. vitlöksbröd & chiliaioli 165
VITLÖKSBRÖD 55
BLANDADE NÖTTER 65

CHARK BRICKA  115 / 269

FÖRRÄTT/STARTER

LÖJROMSTOAST 289
SMÖRSTEKT BRÖD, LÖJROM, CREME FRAICHE, RÖDLÖK & CITRON
Toasted bread with whitefish roe, creme fraiche, red onion & lemon

FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289
KAPRIS, RÖDLÖK, PEPPARROT & ÄGGULA. HEL MED POMMES.
Steak Tartar with capers, red onion, horseradish, egg yolk.
Big version comes with french fries.

TOAST SKAGEN  HALV 195 / HEL 295
LÖJROM, CITRON & DILL
Mix of prawns, majonnaise, lemon, dill served with a toasted bread

GRILLAD VIT SPARRIS 175
HOLLANDAISE, PARMESAN & CITRON
Grilled white asparagus, hollandaise, parmesan & lemon

VARMRÄTT / MAIN COURSE

FISK & SKALDJURSGRYTA  289
LAX, TORSK, BLÅMUSSLOR, SCAMPI, RÄKOR & KRUTONGER
Fish & shellfish stew served with croutons

FISH AND CHIPS  279
FÄRSK TORSKFILÉ MED PICKLADE GRÖNSAKER & REMOULADSÅS
Fresh cod fillet with pickled vegetables & remoulade sauce

PONTS BURGARE  225
MED OST & BACON. SERVERAS MED POMMES & CHILI AIOLI
Burger with bacon & cheese, french fries & aioli

MOULES FRITES  269
BLÅMUSSLOR, VITLÖK, VITT VIN, GRÄDDE, POMMES, CHILIAIOLI
Mussels, garlic, white wine, cream, fries, chiliaioli

BIFF MINUTE  295
BLACK ANGUS, URUGUAY. POMMES, BEARNAISE & TOMATSALLAD
Steak Minute, french fries, bearnaise sauce & tomatoe salad

GRILLAD HEL HAVSABBORRE (GÅR BRA ATT DELA)........... 375
FYLLD M. ÖRTER & CITRON, SERVERAS M. POTATIS & SOTAD CITRON
Grilled Sea bass filled with herbs & lemon, served with potatoes

RIMMAD LAX  285
DILLSTUVAD POTATIS, SPARRIS & CITRON
Cured salmon, dill stewed potatoes, asparagus & lemon

PANKOFRITERAD CHÈVRE  219
FRÄSTA PRIMÖRER, HONUNG & VALNÖTTER
Fried breaded Chevré cheese with vegetables, walnuts & honey

SKALDJURSPASTA 255
LINGUINI M. BLÅMUSSLOR, RÄKOR & SCAMPI I TOMATSÅS
Linguini pasta with shellfish in tomatoe sauce

VECKANS VEGETARISKA  195
New vegetarian dish every week

SALLADER / SALADS

CEASAR SALLAD  215
MED KYCKLING, BACON, KRUTONGER & PARMESAN

RÄKSALLAD  245
MED AVOKADO, ÄGG & CHILIAIOLI

VECKANS SALLAD  215
NY SALLAD VARJE VECKA, FRÅGA ER SERVITÖR 

DESSERT


PANNACOTTA  98
DRÖMSMULOR & BÄR
COLA & CHOKLADPAJ  105
VISPAD GRÄDDE
FRANSK MARÄNG  119
MASCARPONEKRÄM & MARINERADE BÄR
VANILJGLASS  79
BELGISK CHOCKLADGLASS  89
DAGENS SORBET  89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL  55
KANDERADE NÖTTER, HAVSSALT
KTC KAFFE, TRYFFEL, COGNAC165