FÖRRÄTTER
BURRATA 148
BUFFEL MOZZARELLA, BASILIKAOLJA, MARINERADE TOMATER
KANTARELLTOAST 155
GRÄDDE & PARMESAN
HUMMERSOPPA 179
DILLOLJA, GRÄDDE & HUMMER
FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289 (HEL MED POMMES)
KAPRIS, RÖDLÖK, DRESSING, PEPPARROT.
TOAST SKAGEN HALV 195 / HEL 289
LÖJROM, CITRON & DILL
VARMRÄTTER
FISK & SKALDJURSGRYTA 289
SERVERAS M. KRUTONGER & CHILIAIOLI
FISH AND CHIPS 279
PÅ FÄRSK TORSKFILÉ MED PICKLADE GRÖNSAKER & REMOULADSÅS
PONTS BURGARE 225
MED OST & BACON. SERVERAS MED POMMES & CHILI AIOLI
MOULES FRITES 269
BLÅMUSSLOR, VITLÖK, VITT VIN, GRÄDDE, POMMES, CHILIAIOLI
PEPPARSTEK 389
OXFILÉMEDALJONGER, ROSÉPEPPARSÅS & KLYFTPOTATIS
HALSTRAD HÄLLEFLUNDRA 365
BLOMKÅLSPURÉ, SIDFLÄSK, KANTARELLER & BRYNT SMÖR
PASTA MED OXFILE 275
PURJOLÖK & PORTABELLO I KRÄMIG TRYFFELSÅS
VECKANS VEGETARISKA 195
NY VEGETARISK RÄTT VARJE VECKA (v.41 Pasta Puttanesca m. Linguine, oliver, kapris & tomat)
EFTERRÄTTER
CREME BRULEE smaksatt m. passionfrukt 115
ÄPPELKOMPOTT m. drömsmulor, vaniljglass & colasås 129
KOLAPAJ M. CHOKLADGANACHE canderade nötter & cognac creme 119
MED BROWNIE, CHOKLADMOUSSE & BELGISK CHOKLADGLASS
BELGISK CHOCKLADGLASS 89
VANILJGLASS 79
CITRON SORBET 89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL 55
KTC 165
CANDERADE NÖTTER, HAVSSALT, BÄR