FÖRRÄTTER
- BURRATA 149
- Basilikaolja & marinerade tomater
FRANSK RÅBIFF
HALV 195 / HEL 289
Med kapris, rödlök, pepparrot & äggula. (Hel med pommes)
TOAST SKAGEN
HALV 195 / HEL 289
Löjrom, citron & dill - RÅRAKA m. LÖJROM 279
- 30g Löjrom från bottenviken, creme fraiche & rödlök
-
FÖR BARNEN/CHILDREN'S MENU
PANNKAKOR 85
Med Sylt & vaniljglass.
KÖTTBULLAR 99
Med gräddsås, lingon & potatis.
HAMBURGARE 115
Med pommes & hamburgerdressing.
FISH AND CHIPS 115
Med pommes & gurkmajonäs.
VARMRÄTTER/HOT DISHES
FISK & SKALDJURSGRYTA 289
Lax, torsk, blåmusslor & räkor. Serveras med chili aioli & vitlöksbröd
FISH AND CHIPS 279
På färsk torskfilé med picklade grönsaker & remouladsås
PONTS BURGARE 225
Med ost & bacon. Serveras med pommes & chili aioli
GRILLAD ENTRECÔTE 415
Potatisterrin, örtsmör & rödvinsås
MOULES FRITES 269
Blåmusslor, vitlök, vitt vin, grädde, pommes & chiliaioli
HALSTRAD RÖDINGFILÉ 365
Gräslök veloute, forellrom, inlagda betor & smörslungad potatis
OXFILEPASTA 275
Purjolök & Portabello i krämig tryffelsås
VECKANS VEGETARISKA 195
EFTERRÄTTER/DESSERTS
CREME BRULEE 105
TIRAMISU 115
VANILJGLASS 79
BELGISK CHOCKLADGLASS 89
DAGENS SORBET 89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL 55
Canderade nötter, havssalt, bär
KTC 165
Kaffe, tryffel & cognac