FÖRRÄTT/STARTER
KANTARELL TOAST 169
GRÄDDE & PARMESAN
Creamy Chantarelle Toast with parmesan
CHARKUTERI BRICKA 245
BLANDAD CHARK, OST, OLIVER & WHISKEY HONUNG
Charcuterie tray, cheese, olives & whiskey honey
KALIX LÖJROMSTOAST 289
SMÖRSTEKT BRÖD, CREME FRAICHE, RÖDLÖK & CITRON
Toasted bread with whitefish roe, creme fraiche, red onion & lemon
FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289
KAPRIS, RÖDLÖK, PEPPARROT & ÄGGULA. HEL MED POMMES.
Steak Tartar with capers, red onion, horseradish, egg yolk.
Big version comes with french fries.
TOAST SKAGEN HALV 195 / HEL 295
LÖJROM, CITRON & DILL
Mix of prawns, majonnaise, lemon, dill served with a toasted bread
HUVUDRÄTT / MAIN COURSE
FISK & SKALDJURSGRYTA 289
LAX, TORSK, BLÅMUSSLOR, SCAMPI, RÄKOR & KRUTONGER
Fish & shellfish stew served with croutons
FISH AND CHIPS 279
FÄRSK TORSKFILÉ MED PICKLADE GRÖNSAKER & REMOULADSÅS
Fresh cod fillet with pickled vegetables & remoulade sauce
PONTS BURGARE 225
MED OST & BACON. SERVERAS MED POMMES & CHILI AIOLI
Burger with bacon & cheese, french fries & aioli
MOULES FRITES 269
BLÅMUSSLOR, VITLÖK, VITT VIN, GRÄDDE, POMMES, CHILIAIOLI
Mussels, garlic, white wine, cream, fries, chiliaioli
PEPPARSTEK PÅ OXFILE 385
ROSÉPEPPARSÅS & ROSTAD KLYFTPOTATIS
Fillet of Beef with creamy peppar sauce & roasted potatoe wedges
HALSTRAD HÄLLEFLUNDRA 349
JORDÄRTSKOCKSPURÉ, BRYNT SMÖR, PICKLADE KANTARELLER
Artichoke and potatoe pure, browned butter & pickeld chantarelles
PANKOFRITERAD CHÈVRE 219
FRÄSTA PRIMÖRER, HONUNG & VALNÖTTER
Fried breaded Chevré cheese with vegetables, walnuts & honey
OXFILEPASTA 255
PURJOLÖK & PORTABELLO I KRÄMIG TRYFFELSÅS
Pasta with Beef fillet, Leeks & Portabello in creamy truffle sauce
VECKANS VEGETARISKA 195
New vegetarian dish every week
DESSERT
GLASS ROULETTE 98
3 OLIKA SMAKER, VINST VARJE GÅNG
CREME BRULEE 115
FRANSK MARÄNG 145
MASCARPONEKRÄM & MARINERADE BÄR
VANILJGLASS 79
BELGISK CHOCKLADGLASS 89
DAGENS SORBET 89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL 55
CANDERADE NÖTTER, HAVSSALT, BÄR
KTC KAFFE, TRYFFEL, COGNAC 165