FÖRRÄTTER
BURRATA 148
BUFFEL MOZZARELLA, BASILIKAOLJA, MARINERADE TOMATER
RÅRAKA M. LÖJROM FRÅN BOTTENVIKEN 279
LÖJROM CA 30G, RÖDLÖK, CREME FRAICHE & GRÄSLÖK
FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289 (HEL MED POMMES)
KAPRIS, RÖDLÖK, DRESSING, PEPPARROT.
TOAST SKAGEN HALV 195 / HEL 289
LÖJROM, CITRON & DILL
VARMRÄTTER
FISK & SKALDJURSGRYTA 289
SERVERAS M. KRUTONGER & CHILIAIOLI
FISH AND CHIPS 279
PÅ FÄRSK TORSKFILÉ MED PICKLADE GRÖNSAKER & REMOULADSÅS
PONTS BURGARE 225
MED OST & BACON. SERVERAS MED POMMES & CHILI AIOLI
MOULES FRITES 269
BLÅMUSSLOR, VITLÖK, VITT VIN, GRÄDDE, POMMES, CHILIAIOLI
GRILLAD ENTRECOTÉ 415
POMMES FRITES, RÖDVINSÅS, ÖRTSMÖR
HALSTRAD RÖDINGFILÉ 365
GRÄSLÖK VELOUTE, FORELLROM, INLAGDA BETOR & SMÖRSLUNGAD POTATIS
PASTA MED OXFILE 275
PURJOLÖK & PORTABELLO I KRÄMIG TRYFFELSÅS
VECKANS VEGETARISKA 195
NY VEGETARISK RÄTT VARJE VECKA (v.36 Pankofriterad Chevre m. honung, valnötter & stekta grönsaker)
EFTERRÄTTER
CREME BRULEE 115
VANILJGLASS M. FÄRSKA JORDGUBBAR 129
CHOKLADVARIATION 129
MED BROWNIE, CHOKLADMOUSSE & BELGISK CHOKLADGLASS
BELGISK CHOCKLADGLASS 89
DAGENS SORBET 89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL 55
KTC 165
CANDERADE NÖTTER, HAVSSALT, BÄR