Menyer för större sällskap
Om ni är många som ska äta så upplevelsen bättre om ni bokar maten innan.
Hör av er eller gör en bokningsförfrågan så återkommer vi med menyförslag.
Vi har även nedanstående meny för sällskap på 8 personer och uppåt som man kan beställa på plats
Välkommen!
FÖRRÄTT
BURRATA 148
Basilikaolja, marinerade tomater
Buffalo mozzarella with basiloil & marinated tomatoes
FRANSK RÅBIFF HALV 195 / HEL 289
Med kapris, rödlök, pepparrot & äggula.
(Hel med pommes)
Steak Tartar, capers, red onion, horseradish, egg yolk.
TOAST SKAGEN HALV 195 / HEL 289
Löjrom, citron & dill
Mix of prawns, majonnaise, roe, lemon, dill with a toasted bread
VARMRÄTTER
FISK & SKALDJURSGRYTA 289
Lax, torsk, blåmusslor & räkor.
Serveras med chili aioli & krutonger
Fish & Shellfish Stew, salmon, cod, mussels &
prawns. Served with chili aioli & croutons
GRILLAD ENTRECOTÉ 415
Potatis terrin, rödvinsås, örtsmör
Grilled Ribeye with potatoe terrin, herb butter & red wine sauce
HALSTRAD RÖDINGFILÉ 365
Gräslök veloute, forellrom, & smörslungad potatis
Char filet w. veloute, trout roe, & butter tossed potatoes
OXFILEPASTA 275
Purjolök & Portabello i krämig tryffelsås
Pasta with Beef fillet, Leeks & Portabello in creamy truffle sauce
VECKANS VEGETARISKA 195
New vegetarian dish every week
EFTERRÄTT/DESSERT
CREME BRULEE 115
VANILJGLASS m. FÄRSKA JORDGUBBAR 129
CHOKLADVARIATION 129
DAGENS SORBET 89
MÖRK CHOKLADTRYFFEL 55
Canderade nötter, havssalt, bär
KTC 165
Kaffe, tryffel & cognac